Pasta z Jajek według M.Gessler
Przepis na tę pastę jajeczną pani Gessler zaprezentowała w jednym z programów Kuchennych Rewolucji .Muszę szczerze przyznać , że naprawdę jest bardzo smaczna i w smakach bardzo konkretna ze wzglądu na przyprawę curry i musztardę i ostrą paprykę...
Gorąco ją Wam polecam.
- 4 jajka ugotowane na twardo
- 2 łyżki majonezu
- 2 łyżki masła
- 2 łyżeczki musztardy
- łyżeczka curry
- pół łyżeczki ostrej papryki mielonej
- szczypiorek
- koperek
- majeranek
- sól i pieprz do smaku
- ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::;;;::
- Jajka ugotować na twardo.Drobno pokroić w kostkę .Szczypior , koper posiekać drobno dodać do jajek .Dołożyć masło , majonez ,musztardę wymieszać.Przyprawić curry , ostrą papryką mieloną ,majerankiem oraz solą i pieprzem .Wymieszać.Nalożyč na kanapki i obficie posypać koperkiem z natką.smcznego.
Komentarze
Prześlij komentarz