Pikantna Kanapka Texas
1 bułka duża pszenna opiekana na patelni
1 avocado
2 kotlety wołowe
Sałata
1 ząbek czosnku
Pasta jalapeno
Pasta z Guacamole -1 avokado
Sok z limonki
Kolendra liście
Pomidorki cherry
Sól i pieprz
1 ząbek czosnku
1 papryczka chili
- wszystko ze sobą dobrze utrzeć blenderem.
Sos Barbecue:
:::::::::::::::::::::::::
2 łyżki Majonez
1 łyżka sosu barbecue
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Wymieszać ze sobą na gladką masę.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Bułkę przekroić na pół i każdą opiec na złoty kolor od wewnątrz. Posmarowač pastą jalapeno i sosem barbecue.Sałatę umuć , osuszyć i porwač na drobno . Ułożyć na sosie barbecue a na nim sos Guacamole,na sos usmażony na złoty kolor kotlet wołowy i znów sos Guacamole.Przystroić pomidorkami cherry ,plastrami limonki i avokado
Komentarze
Prześlij komentarz