Smażony Łosoś Saute ze Szpinakiem
Uważam osobiście że takie smażone ryby z odrobiną soli i pieprzem są najsmaczniejsze.Mogę je jeść na okrągło zamiast mięsa.To danie ma niskie Ing i nadaje się dla cukrzyków czy osób na diecie .
1 dzwonek łososia świeżego
Sól i pieprz
oliwa z awokado
Garść szpinaku
1 ząbek czosnku
Sałata
Koperek
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Szpinak ugotować w wodzie z solą i pieprzem , odcedzić.Dodać starty czosnek , wymieszać.Doprawić.
Na patelni rozgrzać oliwę , zmniejszyć gaz i położyć łososia posolonego , popieprzonego , skórką do dołu o i usmażyć na złoty kolor z obu stron.Podawać mocno posypanego posiekanym koperkiem , z sałatą polana odrobiną oliwy i ugotowanym szpinakiem z czosnkiem.Smacznego.
Komentarze
Prześlij komentarz