Nutella Wegańska



 Coraz częściej sięgamy po przepisy na wegańskie potrawy.Od roku ,  mój tok myślenia w sprawie zdrowego odżywiania przeszedł całkowitą transtedentalną przemianę .Myślę. , że życie potrafi postawić nas do pionu i wskazać kierunek jaki obraliśmy kiedyś a jaki mamy obrać teraz .Dlatego kochani ,aby być bardziej zdrowym ,zmieńmy swoje nawyki jedzeniowe .Sprawi tylko to ,że poczujemy się lepiej i młodziej ,bardziej z wigorem , zwłaszcza ,że wiosną tuż ,tuż ...więcej warzyw mniej węglowodanów i mięsa ,a zdrowie posłuży nam dłużej .

1 puszka fasoli białej
3 łyżki erytrolu lub ksylolit
2 łyżki kakao
Kilka kropel ulubionego aromatu ( u mnie szarlotka:).
:::::::::::::::::;:::::::::::::::::;::::::::::;;::::::::
Do blendera włożyć odcedzony fasolę ,erytrol,kakao i aromat . Wszystko że sobą zmiksować na gładką masę .Stosujemy jako deser lub do kanapki
Smacznego.

Komentarze

Popularne posty